fbpx

Kvalitet og Garanti

Altid Gode Vine

Hos Winedrop finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine i forskellige prislag. Vi er stærke på lækre vine som leverer stor kvalitet i forhold til pris. Det er oftest vine fra mindre vinmagere, der producerer en mindre mængde vin af høj kvalitet. Se også om vores Kvalitetskriterier nedenfor.

Derudover har vi vine der er enestående (næsten) uanset prisen, rummer stor kompleksitet og giver store oplevelser. Oftere vine fra større, anerkendte vinhuse, der leverer fremragende vine år efter år.

Altid Gode priser 

Vi tilstræber altid at have markedets bedste pris på alle de vine, som du kender. Hvis du finder en vin billigere hos en anden forhandler i DK, kan vi næsten altid matche eller slå prisen. Kontakt os hvis du vil have den bedste pris.

Fokuseret Sortiment

Hos Winedrop finder du ikke hele serier fra producenter eller 1000-vis af varenumre. Det er simpelthen for useriøst. Ingen vinmand kan have smagt, vurderet og derpå huske, så mange vine. Sortimentet hos Winedrop er derfor mindre, men til gengæld er alle vine smagt og vurderet, før de bliver nøje udvalgt efter en række kvalitetskriterier (se nedenfor). Det giver også meget bedre mulighed for at du får vejledning af en, som ved hvad han snakker om.

Kvalitetskriterier

Vine hos Winedrop bliver vurderet på Duft, Smag, Sammenhæng, Balance, Kompleksitet, Eftersmag og Personlighed.

  • Duft og Smag. Skal altid være attraktive, og uden nogle ønskværdige noter af eddike, råd eller andet ubehageligt. Det er ellers noget vi alt for ofte finder i “supermarkedsvine” og hos en del af vores vinkonkurrenter.
  • Sammenhæng. Et udtryk for hvor ensartet Duft og Smag er. Når der er sammenhæng former det samlede udtryk en langt bedre oplevelse.
  • Balance. En vin hvor syre, frugt, alkohol, tanniner osv. hænger sammen, og hvor intet er overstyret. Det giver en harmonisk oplevelse og fremhæver vinens karakter.
  • Kompleksitet. Hvor mange forskellige noter vinen rummer, og hvor godt de spiller sammen. Det kræver en dygtig vinmager som bruger de bedste druer.
  • Eftersmag. Hvor lang tid smagen hænger, og hvor meget af noterne fra Duft og Smag der går igen. Det er voldsomt tilfredstillende at få en vin man stadig kan smage flere minutter efter.
  • Typicitet. Hvor nem vinen er at identificere kommende fra en bestemt drue(sammensætning), et bestemt land, terroir, område eller producent.
  • Personlighed. Optimalt skal vinen være sin egen. En vin man husker for nogle helt særlige ting efterfølgende, og som man kan genkende fremover.

Vinene hos Winedrop skal som minimum opfylde de første tre kriterier. Der er her man finder vine som er virkelig god kvalitet til prisen, og hvor man kan tillade sig at drikke dem som hverdags-luksus. Efterhånden som vinene kommer op i pris, skal de også opfylde de sidste fire kriterier, i højere og højere grad, som prisen går op.

Vejledning

Du kan selvfølgelig handle online her. Men du er mere end velkommen til at ringe på 60564365, eller skrive til ulrik@winedrop.dk, og få vejledning til at finde den rigtige vin. Det allerbedste? Ring og aftal en GRATIS vinsmagning! I skal bare samle 6 venner eller kollegaer, og så kommer vi og laver en hyggelig smagning, hvor vi serverer vin og gode priser.

Din Garanti

Du skal have en god oplevelse. Hvis du imod forventning alligevel ikke kan lide en vin du har fået hjem, så tages den straks retur. Vinen skal bare være i pæn stand og ikke have været udsat for vind, regn, varme eller kulde. Du kan få pengene igen eller få hjælp til at finde lige præcis den vin du vil have. Du bestemmer.

Kontakt på 60564365 eller ulrik@winedrop.dk.