fbpx

Events

Winedrop leverer den næste store vinoplevelse!

Åbne Vinsmagninger

Jeg laver løbende vinsmagninger hos forskellige virksomheder, cafeer m.m. Du hygger med venner og andre, får nogle gode vinoplevelser, og er sikker på at komme hjem med den den rigtige vin. 

Tilmeld dig på Facebook og Nyhedsbrev, så du er den første til at få info om kommende smagninger og få tilbud på mine vine. 

Kommende Åbne Vinsmagninger

Vinsmagning og Kurser

Jeg kommer gerne og laver en hyggelig vinsmagning, hvis i er mindst 6 venner, familiemedlemmer eller kollegaer. Det koster 125 kr. pr. person + kostpris for vinene, og i får i selvfølgelig særtilbud på de vine vi smager.

Der er også mulighed for at lave vinkursus som kører over en eller flere gange – både for begyndere, øvede og folk der synes de virkelig ved meget om vin (men måske vil vide og prøve lidt mere). Kontakt mig på ulrik@winedrop.dk og hør nærmere.

 Herunder kan du se eksempler på smagninger og kurser jeg har lavet tidligere:

Skriv eller ring på mail ulrik@winedrop.dk eller telefon 6056 4365 – så finder vi ud af det helt rigtige arrangement til jer. 

events-vinsmagning-v2
NikolajSkadborg4
NikolajSkadborg1
NikolajSkadborg2
Gourmetkok, Nikolaj Skadborg og Vinmand, Ulrik Falktoft

Vinsmagning og Gourmet Dinner

Jeg har et tæt samarbejde med stjernekokken Nikolaj Skadborg fra Skadborg Dining. Han har udover at være på diverse Michelin-restauranter, været en af de bærende kræfter på Kokkelandsholdet, vundet titlen som Scandinavian Chef og blevet nr. 2. ved Kokke-DM.

Prøv at få en professionel gourmet-kok hjem i dit eget køkken til privat middag med alt fra 4 til 12 serveringer. Det er en stor Fine Dinning aften, hvor smags-kombinationer er i fokus, og hvor du guides i paletten af råvarer, druer og smagsnuancer.

Winedrop sætter vinene til retterne med en række spændende vine fra vinmagere med respekt for kvalitet og dygtigt håndværk. Se mere om Nikolajs mad, menuer og priser på SkadborgDining.dk

Hvis i ikke har mulighed for at have en gourmetmiddag privat, har vi gode lokaler hos nogle af vores samarbejdspartnere. Ring og få en snak med mig om mulighederne på mobil 6056 4365