fbpx

Skab gode oplevelser og minder

Winedrop står klar til at hjælpe dig!

Vinsmagning

Vi laver en del forskellige smagninger med forskellige temaer, som passer til jeres smag, sæsonen, formålet og/eller pengepungen. Vi kan altid lave en GRATIS smagning, hvis i er mindst 6 venner, familiemedlemmer eller kollegaer, der vil prøvesmage forskellige vine.

Hvis det er lidt mere specielle eller high-end smagninger, så finder vi typisk en pris, der ligger tæt på hvad flaskerne koster. Herunder kan du se eksempler på smagninger vi har lavet:

Spørgsmål og bestilling på mail ulrik@winedrop.dk eller telefon 6056 4365

events-vinsmagning-v2
Gourmetkok, Nikolaj Skadborg og Vinmand, Ulrik Falktoft

Wine Tasting and Gourmet Dinner​

Vi har et tæt samarbejde med stjernekokken Nikolaj Skadborg fra Skadborg Dining. Han har udover at være på diverse Michelin-restauranter og været en af de bærende kræfter på Kokkelandsholdet, også vundet titlen som Skandinaviens bedste Junior-Kok og blevet nr. 3. ved Kokke-DM.

Prøv at få en professionel gourmet-kok hjem i dit eget køkken til privat middag med alt fra 5 til 12 serveringer! Winedrop sætter vinene til retterne  med en række spændende vine fra vinmagere med respekt for kvalitet og dygtigt håndværk.

Vinene er særligt udvalgt til Skadborgs prisbelønnede cuisine, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det er en stor Fine Dinning aften, hvor smags-kombinationer er i fokus, og hvor du guides i paletten af råvarer, druer og smagsnuancer.

Kuvertpriser fra 675 kr. v/ min. 6 prs.

Vi kommer både privat eller kan tilbyde jer de flotte lokaler på Blank Venue, ved Rdåhuspladsen, hvis i vil ud eller har et større selskab. 

Spørgsmål og bestilling på mail ulrik@winedrop.dk eller telefon 6056 4365